<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

ADOBE ILLUSTRATOR

Grundkursus i et vektorbaseret tegneprogram

Illustrator er et vektortegneprogram til rentegning af logoer og illustrationer samt opsætning af simpel layout. Det at Illustrator er vektorbaseret betyder, at man er i stand til at skrue op for størrelsen af det endelige materiale uden forringelser i kvaliteten.

På kurset vil vi gennemgå elementer som værktøj, menuer, paletter, pathfinder, transperans, farvemixer, farveforløb, personlige mønstrer, personlige symboler mv. Brugere der har kendskab til Adobe Photoshop vil lettere komme ind i programmet, men det er ikke at krav for at deltage på kurset.

UNDERVISER: BINE LEHMANN

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.