<< TILBAGE

Tidligere kursus 2013

War on Stage - Stages of War

- et én dags symposium

i forbindelse med CT's Internationale Festival

Hvordan bliver krig repræsenteret på scenen?
Hvem definerer og fortolker moderne krigsførelse i et globaliseret samfund?
Hvor og hvem udgør kilden til de oplysninger vi modtager om krigshandlinger?
Hvilken rolle spiller kunst og billeder i vores forestillinger om krige?

CT INTERNATIONAL FESTIVAL omhandler i 2013 temaet krig. Mange kunstnere har i de senere år sat krig på scenen, men hvordan kan krig repræsenteres i teateret, der er begrænset af både tid og rum? På hvilke scener oplever vi krig? Krig udkæmpes ikke kun på slagmarken, men også i medierne og i international politik er krigsførelse på agendaen. Hvem definerer og fortolker moderne krigsførelse i et globaliseret samfund?

Hvordan påvirker krig krop og sind på dem, der skyder og deres måltavler? Moderne krigsførelse er ikke længere kun en konflikt mellem to stater, centreret om én slagmark, hvor soldaterne kæmper for at erobre nye territorier. Guerilla-taktik, terror, biologisk, kemiske og diplomatiske strategier er kommet til at ændre vilkårene for krig og udviske grænserne mellem allierede, fjender og civile.
Hvor og hvem udgør kilden til de oplysninger vi får om krig? Er det journalister, medier, regimer, multinationale organisationer eller flygtningene i de europæiske asyllejre?

Medvirkende: Ulrik Skytte Thorsen (Det Danske Forsvar), Carsten Jensen (Journalist og Forfatter), Peter Vedel Kessing (Institut for Menneskerettigheder), Ellen Nyman (Performancekunstner, instruktør og dramatiker), Christian Lollike (Dramatiker og Instruktør)

Moderator: Jakob Thygesen

Program

Samarbejdspartner: CT  

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.