<< TILBAGE

Tidligere kursus 2013

ShowTech 2013 - Berlin

Er du nysgerrige på det nyeste nye indenfor teaterteknik og udstyr ?

Og er du ansat på et teater tilknyttet Københavns Teater?

Så meld dig til turen til ShowTech 2013 i Berlin – den største teatertekniske messe i Europa. Messen er den 18. – 20. juni.

Vi kører med bus fra København tidlig morgen den 18. juni og er tilbage den 20. juni om aftenen. Vi skal bo ved Aleksander Platz.
Udover messebesøget skal vi se en forestilling og på rundvisning på et af byens teatre.

Det Københavnske Teatersamarbejde betaler for rejse, hotel og én dags entre til messen. Diæter til de enkelte deltagere skal teatrene selv betale. Morgenmad på hotellet er dog inkluderet.

Du kan læse mere om messen på www.showtech.de  og se program om de aktiviteter, workshops og foredrag, som messen byder på.

Deltagerantal: 30 ansatte fra teatre i Det Københavnske Teatersamarbejde. Der er som udgangspunkt plads til 6 deltagere fra hvert af de fem teatre. Er der et eller flere teatre, der ikke kan mønstre 6 deltagere, kan pladsen overdrages til et andet teater.

Der er dog også ekstra pladser i bussen, så hvis der ønskes at tilmelde flere end 6 deltagere pr. teater koster det DKK 1.900,- pr. ekstra deltagere som teatret selv skal betale.

Program:

Tirsdag den 18. juni

Kl. 06.15 Afrejse fra Reventlowsgade, København
Kl. 15.00 Ankomst til Berlin
Kl. 20.00 Fælles middag

Onsdag den 19. juni

Kl. 10.00 Afgang til Messen med bus
Kl. 20.00 Teaterforestilling 

Torsdag den 20. juni

Dagen fri til messe, teaterbesøg, shopping etc
Kl. 14.15 Busafgang til København
Kl. 22.00 Hjemkomst

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.