Tidligere kursus 2013

Comedy tour

England er et mekka for comedy. Impro, stand-up, farce og mange andre underholdningskoncepter, med udgangspunkt i det humoristiske, udvikles her. ”London Comedy-Tour” giver dig, der helt eller delvist ernærer dig ved disse teaterformer som skuespiller, instruktør eller forfatter, mulighed for at blive inspireret og netværke med nogle af Englands førende kunstnere inden for dette felt.

Der vil blive sammensat et sjovt og fagligt relevant program, med kunstneriske oplevelser, work-shop med Niall Ashdown, Q&A´s med Neil Mullarkey og Deborah Francis White og om aftenen forestillinger på The Comedy Store, The Jongleurs eller The Headliners Comedy Club.

Hvis du tager humor alvorligt, så er denne tur noget for dig.

Alle bor i dobbeltværelser (twinbeds) på Hotel St. Giles  som ligger helt centralt i London

Udover tilmelding her på hjemmesiden skal en mail med motivation for deltagelsen sendes til ka@scenekunstskolen.dk

Workshop: The workshop will be centred around improvisation as performance. We'll look at accessing our spontaneity, making instant stories, staying open to others and their ideas, and rthe ionship between the performer and his/her character.
The emphasis will be on fun and enjoyment and making each other laugh!

Workshopleader: Niall Ashdown

Niall Ashdown is a comedian, actor, improvisor and writer. He has previously improvised in such television shows as Lifegame, Animo, Improbable Tales at the Nottingham Playhouse, Impropera and with the Comedy Store Players. He has written and performed two acclaimed solo shows, Hungarian Bird Festival and The Man Who Would Be Sting and is in Note to Tale, am excellent work with improvising classical quintet Between the Notes. Ashdown was the creator of the popular 'Robbo' Robson character who blogged on the BBC Sport website for nine years, finishing in 2010. Ashdown has also appeared in Chambers, Swiss Toni, and, as writer/performer, Barking and Confessions. Ashdown briefly appeared in the original British version of Whose Line is it Anyway?.

His radio work includes that he has co-written and was included in two series of Losers for BBC Radio 4 and in the radio play, Tunnel Vision, and has previously written poetry for Radio 3's The Verb. He is also Wilf's Dad. He is also the voice of Match of the Day's Thunderbird puppet Alan Hansen.

ARBEJDSSPROG: Engelsk

Kurset er et samarbejde mellem Dansk Skuespillerforbund og Statens Scenekunstskole-Efteruddannelsen