<< TILBAGE

Tidligere kursus 2013

Intensivt skriveværksted

Kurset bygger på intensive skriveøvelser, hvor vi arbejder med situationer, karakterer og dialoger. Det fører frem til et længere skriveforløb, hvor kursisternes udvikler en dramatisk tekst som afprøves gennem tekstlæsning og workshops. Kurset afsluttes med en reading under ILT festivalen i Aarhus, hvor kursisterne præsenterer deres tekster for et indbudt publikum.
Kurset henvender sig til alle der ønsker at skrive dramatik.
Under kurset vil vi arbejde med:

1. situation.
2. karakter.
3. dialog.
4. Ideudvikling og tekstkritik.

Afsluttende Reading under ILT 23.-26. maj, 2013 (Nærmere tid og sted følger senere)

Underviser: Mads Thygesen

Kurset ledes af Dramatikeruddannelsens rektor Mads Thygesen, som vil give en grundig indføring i dramatikkens arbejdsformer og metoder. Mads Thygesen er uddannet ved Aarhus Universitet, hvor han forsvarede sin ph.d.-afhandling om ny europæisk dramatik i januar 2009. Han har ti års erfaring med undervisning på teateruddannelser i Danmark, Norge og Frankrig og har undervist på universitetsniveau siden 2003.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.