<< TILBAGE

Tidligere kursus 2012

Shakespeare at Hamlet Castle - panel

© Julian Gabriel Richter  

HamletScenen og Statens Teaterskoles Efteruddannelse tilbyder spændende særarrangementer ifbm. Danmarksbegivenheden SHAKESPEARE AT HAMLETS CASTLE 2012.
I perioden 1. – 10. august gæster en lang række internationale kunstnere Kronborg Slot, hvor de medvirker i spektakulære Shakespeareforestillinger i verdensklasse.
I den forbindelse tilbydes danske scenekunstnere nu at deltage i inspirerende workshops/masterclasses og paneldiskussioner præsenteret af vores internationale kollegaer.

Panelet d. 5. august bestå af danske og internationale kapaciteter, der alle stiller det samme spørgsmål til deres arbejde: Hvorfor spille Shakespeare idag?

Mød 4 instruktører: den reumert vindende danske Elisa Kragerup, den norske Runar Hodne, og engelske James Dacre i en samtale omkring deres opsætninger af Shakespeare modereret af Steen Bille

I samarbejde med Hamlet Scenen
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.