<< TILBAGE

Tidligere kursus 2012

Global Emotional Dialogue

I rammen af den internationale minifestival GLOBAL EMOTIONAL DIALOGUE på CaféTeatret afholdes et internationalt symposium om hvordan kvindelige performere gestalter deres følelser og indre liv på scenen.

Gennem en årrække har det private og biografiske materiale vist sig som en populær muse for mange kunstnere. Inden for scenekunsten går tendensen mod, at især kvinderne afsøger, udstiller og manipulerer det tabuiserede følelsesregister til at beskrive og delagtiggøre publikum i deres sorg, glæde, fortvivlelse og ensomhed. Men på hvilke præmisser foregår en dialog i et gennem-medialiseret samfund? Hvordan kan de stærke følelser overleve, når vi går on-line? Smitter følelserne? Eller skaber de distance? Må vi tage afsked med dialogen og tage andre midler i brug?

De kvindelige kunstnere Anna Mendelssohn (AUT), Sanja Mitrovic(YUG/NLD) og Brina Stinehelfer (USA) går i dialog med følelserne, publikum og verden. De udfordres af kvindelige forskere som Lilian Munk Rösing(DNK) o.a

Kunstnerkollektivet “Hika&Valborg” stiller i Archiv 1,336-1,337 spørgsmålstegn ved det at græde og tårers position i det offentlige rum og hvilken påvirkning det kan have på publikum, når det sker på en scene.

Program

Festival Program

Samarbejdspartnere: CaféTeatret

Støttet af Statens Kunstråds Scenekunstudvalg og Københavns Kommunes scenekunstudvalg

  
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK