<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

WYSIWYG

En praktisk indføring

WYSIWYG-værktøjet er i dag markedets standard til opbygning af lysdesign og dokumentering. Flere teatre og produktionsselskaber forlanger således lysdesign dokumenteret i WYSIWYG eller et WYSIWYG-lignende format. Kurset rummer følgende komponenter:

• CAD: Tegning af lysplan i WYSIWYG, opbygning af 3D-elementer og import af CAD- elementer fra AUTOCAD og lignende programmer.
• DATA: Arbejde med datafiltre og udtræk af lysrelaterede oplysninger fra datalaget.
• DESIGN: Visualisering af lysdesign samt rendering af fotorealistiske billeder af lysdesignet.
• PRÆSENTATION: Opbygning af plots til udprintning i præsentations- og produktionsøjemed.
• LIVE: Præprogrammering af shows, events og teaterforestillinger.

UNDERVISER: HANS HENRIK SCHMIDT

Hans Henrik Schmidt, der oprindeligt er radiomekaniker, har arbejdet med turneteater fra 1982 til 1997. Siden 1999 har han arbejdet i henholdvis virksomheden Kunelco/Martin 1997-1999 og hos Bico Professionel A/S, der er udstyrsleverandør til den danske film-, teater- og tv-branche.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.