<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

WAISTCOAT

Teoretisk og praktisk viden om veste fra det 18. århundrede

- i samarbejde med NordScen

Kursets første dag er en introduktion til stil og snit i det 18. århundrede. Deltagerne bliver indført i The Flat Pattern Draft, før de forbereder sig til næste dags egentlige produktion. På dag to skaber deltagerne selve vesten og emner som halsudskæring, kanter og dekorationer diskuteres.

Der arbejdes individuelt, men deltagerne skal også være forberedt på gruppearbejde – og hver dag både begynder og ender med en gruppediskussion, hvor deltagerne gennemgår processen. Alle deltagere bør på forhånd være vant til at sy i både hånden og på maskine. Det er ikke nødvendigt at have erfaring i udskæring. Kurset afholdes på engelsk.

UNDERVISER: GRAHAM COTTENDEN

Graham Cottenden fra The Arts Institute i Bournemouth i England holder forelæsninger og workshops over hele verden. Han har arbejdet i over 25 år som freelancekostumemager inden for alle områder af scenekunsten. Hans speciale er herredragter fra 1500-tallet og frem, og han har en særlig interesse for skrædderhåndværket fra slutningen af det 18. århundrede.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.