<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Sketch-up

SketchUp Introduktionen for begyndere. Som kursusdeltager kræves der at du har downloaded gratis programmet SketchUp 8, som kan hentes på google sketchup.com. Desuden skal du medbringe egen computer  Pc eller mac) og en mus med scrolle hjul + højre/venstre klik.

På kurset vil du lære at importere reference billeder og lave miniopgaver med 3D modeller i målfaste tegninger som printklar pdf dokumenter.

Besøg programmets hjemmeside inden kurset og se start videoer.

UNDERVISER: PETER DE NEERGAARD

Peter de Neergaard  startede sin kariere med at medvirke i teatergruppen Solvognens politiske aktioner i 70erne, ikke mindst Julemandshæren og Rebild aktionen. Uddannet scenograf fra Statens teaterskole 1985.
Har skabt scenograf til bl.a  ”Hamlet maskinen” og ”Meda materialet” af Heiner Muller, ”Fødselsdagsselskabet”  af H Pinter. Kgl.teater,  ”Ordet ” af Kai Munk, Betty Nansen teateret og en række produktioner  på Mamutteateret.

Har været Scenograf og Produktion designer på mere end 30 Danske spillefilm, startende med filmen ”Flamberede hjerter” af Helle Ryslinge, 1987. Derudover kan fremhæves ”Unge Andersen” som fik en Emmy pris, ”Fakiren fra bilbao”,  invandrer dramatet  ”Fighter” og familiefilmen ”Der var engang en dreng som fik en lillesøster med vinger”, som modtog en Robert pris for bedste Scenografi 2007.
Premiere 2012 på den Fynske opera ” Orkestergraven” og  Spillefilmen ”Hvidsten gruppen”
 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.