<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Teatertur til Krakow Theatrical reminiscences

36. Krakow Theatrical Reminiscences (http://www.krt-festival.pl/)

Tag med Dansk Skuespillerforbund og Efteruddannelsen til den smukke kulturby Krakow og teaterfestivalen i oktober måned.

Dette års program præsenterer et bredt billede af teater fra Polen og andre lande fra Østeuropa (Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Moldova, Ukraine og Rusland) Festivalarrangørerne har udvalgt forestillinger der har deres egen originale stil og som definerer dagens scenekunst. Det endelig program er først tilgængeligt på hjemmesiden i juli.

IETM har konferense i Krakow i samme periode og vi har indledt et samarbejde, men endeligt program foreligger først i august måned

Deltagerne bliver indkvarterede på dobbeltværelse (twin beds) på et dejligt hotel midt i centrum.

Yderliger information og program følger i august

 

 

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.