<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

En verden i forandring - konference om egnsteatrenes identitet

Foto: Oedipus Rex. Constanza Macras - Dorky Park © Thomas Aurin

Kommunernes nye geografi og oprettelsen af egnsteaterkonsulenterne under Kunststyrelsen har sat fokus på egnsteatrenes rolle i det samlede teaterlandskab i Danmark.

Men er egnsteatrenes identitet under pres eller blot i udvikling?

Med forestillinger som Seest ogGrenzen, Mungo Park Kolding, Gudme og Ærø, Baggårdteatret og Landet, Odsherred Teater sigter nogle egnsteatre på en kunstnerisk identitet som, uden at give køb på integritet, forholder sig til en lokal identitet.

Men kan man gå så langt som at tale om en ny egnsteateridentitet, der er båret af kunstneriske visioner med et lokalt fokus? Og hvordan kan man som teater være med til at præge sit lokalområdes selvforståelse og identitet?

Kommunerne har en række forventninger til egnsteatrene, og egnsteaterlovgivningen sætter en ramme for egnsteatrenes aktiviteter. Men hvad rummer disse forventninger og er begrebet produktioner fx forældet i forhold til de mange måder egnsteatrene agerer på?

Disse og mange andre spørgsmål tages der fat på under konferencen. Så mød op til en snak om egnsteatrenes nye virkelighed. Bliv inspireret og styrk dit netværk.

PROGRAM

Samarbejdspartnere: Odsherred Teater og Kunststyrelsens Egnsteaterkonsulenter

Støttet af udviklingspuljen til egnsteatrene under Kunststyrelsen

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.