<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

En verden i forandring - konference om egnsteatrenes identitet

Foto: Oedipus Rex. Constanza Macras - Dorky Park © Thomas Aurin

Kommunernes nye geografi og oprettelsen af egnsteaterkonsulenterne under Kunststyrelsen har sat fokus på egnsteatrenes rolle i det samlede teaterlandskab i Danmark.

Men er egnsteatrenes identitet under pres eller blot i udvikling?

Med forestillinger som Seest ogGrenzen, Mungo Park Kolding, Gudme og Ærø, Baggårdteatret og Landet, Odsherred Teater sigter nogle egnsteatre på en kunstnerisk identitet som, uden at give køb på integritet, forholder sig til en lokal identitet.

Men kan man gå så langt som at tale om en ny egnsteateridentitet, der er båret af kunstneriske visioner med et lokalt fokus? Og hvordan kan man som teater være med til at præge sit lokalområdes selvforståelse og identitet?

Kommunerne har en række forventninger til egnsteatrene, og egnsteaterlovgivningen sætter en ramme for egnsteatrenes aktiviteter. Men hvad rummer disse forventninger og er begrebet produktioner fx forældet i forhold til de mange måder egnsteatrene agerer på?

Disse og mange andre spørgsmål tages der fat på under konferencen. Så mød op til en snak om egnsteatrenes nye virkelighed. Bliv inspireret og styrk dit netværk.

PROGRAM

Samarbejdspartnere: Odsherred Teater og Kunststyrelsens Egnsteaterkonsulenter

Støttet af udviklingspuljen til egnsteatrene under Kunststyrelsen

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK