<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

MIDDELALDERENS LÆDERBÆLTER OG -PUNGE

- i samarbejde med NordScen

Gennem fokus på materiale, metode og maskineri undervises der i, hvordan levende materialer som læder og skind kan udnyttes i scenemæssigt øjemed. De processer og teknikker, der dækker produktionen af læderbælter- og punge gælder således også til håndsyede sko og andet fodtøj. Kurset giver deltagerne et udgangspunkt i de teknikker og materialer, man brugte til at skabe læderbælte og -punge fra det 12. til det 16. århundrede.

Kurset inkluderer en præsentation og demonstration af læderets egenskaber og karakteristika og en instruktion i brug og vedligeholdelse af værktøj. Deltagerne lærer bl.a. også teknikker, så de selv kan skære mønstre, samle dem, og skabe de rigtige sytråde. Det vil være muligt at arbejde i og med adskillige typer af historiske lædermaterialer. Kurset afholdes på engelsk.

UNDERVISER: MARK BEABEY

Mark Beabey, der er ”master Craftsman in Leather to the Royal Armouries”, startede Bjarni’s Boots – Handsewn Footwear and Lethergoods i 1990 med det klare formål at producere så nøjagtige historiske reproduktioner af fodtøj og skind- og læderartikler som muligt. Bjarni’s Boots er siden blevet leverandør af fodtøj og rekvisitter til bl.a. Shakespeare Globe Theatre og Glyndebourne Festival Opera. www.bjarnisboots.co.uk

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.