<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

With a Human Touch

- symposium for danske og udenlandske teaterfolk og akademikere i forbindelse med afviklingen af Waves i august 2011.

Symposiet kaster sig over de nye former for interaktivitet i scenekunsten – social intervention, sanselige møder, publikumsinvolvering og brug af nye medier – alt vendt på hovedet for at skabe en ny realitet i teatret. En virkelighed, hvor kunstnere rækker ud mod mennesket i os alle og søger efter det autentiske i kunsten, mens publikum ikke længere passivt kan forblive en voyeur, men må engagere sig på nye måder.  Hvad skaber det af æstetiske og etiske overvejelser hos scenekunstnerne, og hvordan påvirker det publikum? Få et historisk og begrebsmæssigt indblik – hør om (og måske føl) kunstnernes metoder, lær dig selv at kende som publikum. Formen på symposiet vil afspejle indholdet.

Sted: Stars, Algade 84, Vordingborg

Program

Program

Festivalprogram kan ses på www.wavesfestival.dk

Pris for symposium, forestillinger, mad & bus: 1000 kr. – særpris studerende 700 kr. – logi bestilles særskilt. Der tilbydes en pakkeløsning med seminar, forestillinger, forplejning og bus til/fra København. I deltager gebyret indgår ikke overnatningen, men vi tilbyder overnatning på enten hotel (600.- enkeltværelse, 300 for dobbeltværelse pr. person) eller vandrehjem (100.- pr. person for 4 persons værelser) for dem der er interesserede.

Samarbejdspartner: Cantabile 2 og Teater og Performance Studier 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.