<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Sommerkursus

Foto: Præsentationsforestilling 2010 Statens Teaterskole

  • Brænder du for skuespillerkunsten?
  • Vil du vide mere om hverdagen som skuespillerstuderende?
  • Hvordan forbereder du dig til optagelsesprøven?

Hvis du har ambitioner om selv at blive professionel skuespiller, er Sommerkurset chancen for at få et indblik i de studerendes virkelighed på Statens Teaterskole.

I et forløb, der strækker sig over to uger vil du blive præsenteret for nogle af de helt centrale elementer i skuespilleruddannelsen. Du vil modtage undervisning i

Drama ved Marion Reuter 

- Talelære ved Lene Kleinschmidt

- Musikdramatik ved Mille Elung

Dramaturgi ved Mette Borg

- Fysisk træning ved Esa Alanne

Sommerkurset giver dig og andre ligesindede en mulighed for at afprøve og udvikle jeres evner og samtidig få indsigt i de krav og de muligheder, der er en del af de studerendes vilkår på Statens Teaterskole.

Derudover vil der være tid til en forestilling på Kronborg, Comedy of Errors. Teaterbilletten indgår i prisen, men du skal selv betale for transporten til Helsingør.

Vi får også tid til et besøg på både Det Kongelige Teater og Folketeatret, hvor du vil møde henholdsvis skuespilchef Emmet Feigenberg og teaterdirektør Kasper Wilton, og så vil der være samtaler med nuværende og tidligere studerende fra STS, deriblandt Pilou Asbæk, Signe Egholm Olsen og Stine Fischer Christensen, der vil fortælle om optagelsesprøven, deres tid på skolen, samt livet, der venter på den anden side som professionel skuespiller. 

Du vil også få lejlighed til at møde Rektor Sverre Rødahl, den tidligere uddannelsesleder på Skuespillerlinjen Joen Bille og den nye uddannelsesleder Henning Sprogøe der starter den 1. august.

Du kan se programmet her men vær opmærksom på, at der kan være forandringer indtil det sidste.

Du skal have læst Hamlet inden kursusstart og du skal have en sang med (jazz eller musical) og noderne skal være i den toneart du ønsker at synge i.

Frokost indgår i prisen og Kantinen er åben alle dage.

Tilmeldingen skal ske inden den 23. maj og du får besked om optagelse i slutningen af maj.

Når du tilmelder dig må du gerne anføre i dit CV, om du har været til optagelsesprøve før og om du er gået videre eller ej.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK