<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Videregående drapering

- i samarbejde med teknisk Landsforbund

 

Med udgangspunkt i den grundlæggende draperingsteknik videreudvikler og udfordrer vi draperingsmetoden og forståelsen heraf til at skabe spændende og kreative modeller som f.eks. opsætning af corsage og kjole med draperier, jakker og frakker samt spændende kraver ud fra egne idéer, billeder og tegninger. Undervisningen vil til en vis grad være individuel afhængig af egne specifikke ønsker. Der vil også være mulighed for at arbejde med mønstertilskæring og grundforme, såfremt der måtte være stemning for det på holdet.

Det er ikke en forudsætning, at man har deltaget på det elementære draperingskursus sidste år; men et vist kendskab til grundlæggende draperingsteknik vil være nødvendig.

UNDERVISER: Kia Liisberg Florén

TILMELDING kun hos Teknisk Landsforbund 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.