<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Kunsten at skabe dans med børn

Isto Turpeinen har de sidste tyve år arbejdet med børn og unge, og har specialiseret sig i drenge, der danser. Den grundlæggende idé i hans metode er at tage udgangspunkt i det, der motiverer børnene i dynamisk bevægelse og videreudvikle det i en mere kompleks retning. Workshoppen omfatter arbejdsdemonstration, praktisk arbejde og dialog, og inspirerer dig til at anvende principperne i dit eget arbejde. Dialogen spiller en vigtig rolle for at samle deltagernes erfaring, og den fortsætter på de følgende dages kedja-møde i Aarhus hvor workshoppen også finder sted. .    

Underviser: Isto Turpeinen

Isto Turpeinen (MA i dans) er danseforsker, pædagog, koreograf og producent. Hans speciale er drenges danseuddannelse. Han tager i øjeblikket doktoruddannelse ved the Performing Arts Research Centre of the Theatre Academy Helsinki, Finland. Turpinen har arbejdet som kunstnerisk leder ved Vantaa Danseinstitut og modtog i 2002 den nationale finske børnekulturpris.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.