<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

På gulvet med en instruktør

Forsøgsstationen er et værksted for professionel scenekunst og har til huse i den gamle biograf Boulevard Teatret på Vesterbro. Forsøgsstationen står i eksperimentets tjeneste og har dermed som hovedformål, gennem træning, forskning og udvikling, at sætte gang i de risikofyldte, skæve og vanvittige opfindelser inden for dansk scenekunst.
Statens Teaterskole - Efteruddannelsen og FORSØGSSTATIONEN præsenterer 5 markante og særprægede sceneinstruktører og deres arbejdsmetode, in action, på gulvet, den sidste torsdag aften i hver måned.

Samarbejdspartner: Forsøgsstationen

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.