<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

FILMSKUESPIL

Opfølgning

- i samarbejde med DSF

Seminaret er for skuespillere, der allerede har erfaring med film- og fjernsynsarbejde. Deltagerne har derfor deltaget i Filmskuespil – basic, på enten grund- eller intensivkursus, eller kan dokumentere både sikkerhed foran kameraet og et solidt teknisk fundament. En filmskuespiller skal selvstændigt forberede sig på sine roller og står ofte over for spørgsmål som: Hvilke forberedelsesmuligheder har jeg? Hvordan forbedrer jeg mit arbejde foran kameraet, så det vinder eller genvinder kreativitet og mangfoldighed? Hvordan bliver jeg mindre afhængig af manuskripternes og instruktørernes varierende kvalitet? I arbejdet med at sætte svar på disse spørgsmål, kommer deltagerne til at arbejde med emner som:

• Manuskript- og sceneanalyse
• Træning af aktionsverber
• Rollens throughline, forventninger, forhindringer og mål
• Bearbejdning af instruktørens anvisninger til spilbare opgaver
• Filmskuespillerens kreative tilgang til staging
• Scenearbejde med kamera
• Fælles analyse af de optagne scener

UNDERVISER: LENE BEYER

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.