<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

De svære samtaler

Dagligdagen på et teater kan indimellem rumme svære samtaler med en ekstern samarbejdspartner, en kunde eller en kollega. Det kan for eksempel dreje sig om:

  • At håndtere en konflikt på en konstruktiv måde
  • At sige fra, når det tydeligvis er nødvendigt
  • At give kritisk feedback

På dette kursus får I teoretisk og praktisk inspiration til at håndtere de svære samtaler, og det sker via en blanding af oplæg, øvelser, demonstrationer og træning ud fra konkrete eksempler.

Vi skal blandt andet i fællesskab analysere nogle af de situationer i dagligdagen, som I karakteriserer som ’svære samtaler’, og koble dem til relevant kommunikationsteori, hvorefter vi indkredser konkrete handlemuligheder i forhold til den enkelte situation.

Underviser: Michael Marcher

Michael Marcher er selvstændig proceskonsulent og psykoterapeut MPF. Han har tidligere arbejdet som konsulent, skuespiller og afdelingsleder på Dacapo Teatret i Odense, og han har været ansat som instruktør, dramaturg og konstitueret leder på Team Teatret i Herning. Han er uddannet dramaturg og psykoterapeut og har en masterdegree i ’Drama in Education’ fra UCE i Birmingham.

Kurset er finansieret af Københavns Teaters efteruddannelsespulje og arrangeret af Statens Teaterskole-Efteruddannelsen.

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.