<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Den vanskelige samtale - opfølgning

- I samarbejde med Københavns Teater

Den 27. april afholdes en opfølgningsdag på kurset Den vanskelige samtale i 2010.

Dagen tager udgangspunkt i deltagernes erfaringer med metoderne fra de tidligere kurser.

Første blok: deltagernes erfaringer med håndtering af vanskelige samtaler – gode erfaringer med metoderne og udestående spørgsmål (hvad gør man konkret, når..?)

Anden blok: kort supplerende teori (opsamling på modeller fra foråret (hvor dette er nødvendigt) og eventuelt nye relevante metoder.

Tredje blok: kollegial supervision med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og/eller nært forestående problematiske situationer.

Deltagerne er meget velkomne at melde tilbage før kursus, hvilke konkrete behov, de har: specifikke og generelle spørgsmål, evt. særlig væsentligt problemområde (konkret), konkrete ønsker til genopfriskning af emne fra foråret.

Det er en forudsætning at man har deltaget i grundkurset.

UNDERVISER: Henrik Lemming

Henrik Lemming er uddannet ingeniør og HD i organisation. Henrik Lemming har i hele sin karriere – siden 1996 - arbejdet som leder med resultatansvar i flere brancher i industrien og siden 1986 samtidig som konsulent og underviser beskæftiget med ledelse, udvikling, karriereudvikling, markedsføring og gennemførelse af uddannelsesprogrammer, hovedsageligt på ledelsesniveau. I midten af 90-erne blev Henrik inviteret til også at lave kurser for den kunstneriske og kulturelle sektor, et samarbejde som siden har grebet om sig til stor gensidig fornøjelse. Han arbejder nu i en bred vifte af brancher - mest med lederudvikling, stresshåndtering, konflikthåndtering, forhandlingsteknik, kommunikation for specialister samt start og udvikling af virksomheder. 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK