<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Projekt- og økonomistyring

- i samarbejde med Teknisk Landsforbund

 

Teaterverdenen udvikler sig i disse år med meget stor hast. Foruden ønsker om nyskabelser i det kunstneriske produkt, skyldes ændringerne i særlig grad forandringer i teatrenes produktionsformer og medarbejdernes professionelle niveau. Ændringerne medfører et behov for at organiseringen af arbejdet på de enkelte teatre i højere grad end tidligere kan rumme produktionsforløb, der ikke altid lader sig beskrive som standardiserede forløb. Som svar på denne udfordring bliver det stadig mere udbredt at se på produktionsforløb som enkeltstående projekter.
Uddannelsesdagen har til formål at gennemgå grundlæggende begreber fra projektledelsesdisciplinen, og blandt deltagerne at relatere en forståelse af projekter til egne erfaringer med teaterproduktion og arbejdet som forestillingsledere og regissører.

UNDERVISER: Rasmus Adrian, Teater Republique

TILMELDING kun hos Teknisk Landsforbund


 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.