<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Performance skills workshop - from perception to expression, a journey through movement

Foto: The Lobster shop. Needcompany © Eveline Vanassche

Formålet med denne workshop er at inspirere dansere og skuespillere til at udforske mulighederne for at udtrykke sig gennem vores forhold til kroppen, og hvordan man skaber og bibeholder denne udtryksform. Bevægelse vil her være berøringsfladen mellem kroppen og den kreative proces.

Undervisningen begynder med en række enkle øvelser og improvisationer der, sammen med brugen af vejrtrækning, leder vores kroppe mod et rent sted og sætter os i stand til at arbejde.

Med korte opgaver, der spænder fra spontane til gennemstrukturerede bevægelsesimprovisationer og scenemateriale, vil vi undersøge nogle grundlæggende elementer i performance: tilstedeværelse, sansning, timing, intention, og kreativ tankegang. Idéer, minder, musik og ord vil blive udforsket i solo-, duet- og gruppeformer.

Hver enkelt deltager vil, i et miljø med masser af opbakning og gennem en skærpet bevidsthed, samt en forøget indlevelsesevne i tid, rum og bevægelse, finde ind til hendes/hans unikke kunstneriske stemme.

Underviser: Deborah Macedo

Deborah Macedo er født i Brasilien, hvor hun dansede i Ballet de Brasilia. Macedo studerede dans og teater på University of Brasilia, og år senere har hendes lidenskab for forskning i bevægelse, kreativitet og læringsprocesser skaffet hende en kandidatgrad/magistergrad/master i Performing Arts fra Université Paris VIII. Derudover har hun færdiggjort to videregående studier i somatopsykisk pædagogik fra Universidade Moderna de Lisboa.

Hun har arbejdet som danser med bl.a. Dansk Danseteater, Camilla Stage, Dance Ensemble Urban Elves, Bo Madvig, Alexander Kølpin, Marie Brolin Tani, American Dance Ensemble, Amy Pivar Dances, Martha Renzi, Jennifer Muller/The Works.

Hun underviser i en lang række fag, såsom ballet, moderne, Improvisation and Performance Skills og hun er gyrokinesis/gyrotonic-instruktør. I København underviser hun i professionel moderne træning på Dansenshus, Skolen for Moderne Dans og på Copenhagen Contemporary Dance School. Hun har også undervist på internationale dansefestivaler i Litauen, Frankrig, Rumænien, Portugal og Brasilien.

Samarbejdspartnere: Dansk Skuespillerforbund og Dansens hus

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.