<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Casting

 

Foto: Needcompany.Isabella's room © Eveline Vanassche

Kurset giver et bud på, hvordan man bliver bedre til at gå til casting - og får mest muligt ud af det. Deltagerne træner hele casting-processen og får konkrete værktøjer, som kan afmystificere processen og give plads til den professionelle, afslappede holdning, der er nødvendig i en casting situation. Anders Nygaard fra Casteriet fortæller om en casters arbejde. Til slut bliver der lavet en prøve filmning.

Undervisere: Lene Beyer og Anders Nygaard

Anders Nygaard har arbejdet som caster, journalist, researcher og Efp producer hos TV2, DR, TvDanmark og TV3. Siden 2002 medejer af Casteriet. Udover casting til omkring 200 reklamefilm har Anders castet en række spillefilm bl.a. Karla og Jonas og Karla og Katrine af Charlotte Sach-Bostrup og Den sorte Madonna af Lasse Spang Olsen for Nordisk film.

Lene Beyer har siden 1999 organiseret seminarer i filmskuespil og filminstruktion. Hun leder ugentlige træningsgrupper i sit studio i München og arbejder desuden som personlig coach for skuespillere og instruktører i film- og fjernsynsproduktioner i både ind- og udland.

Samarbejdspartner: Dansk Skuespillerforbund og Ålborg Teater

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.