<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Roy Hart Teknik - Tekstarbejde

Foto: Isabella's Room. NeedCompany © Maarten Vanden Abeele

I denne workshop udforsker deltagerne stemmen efter Roy Hart metoden, men med fokus på arbejdet med en tekst. Teksten kan være en teatertekst, et digt, noget fra en novelle, en lille historie, en tekst i et hjemmelavet fantasi sprog etc.

Deltagerne skal have lært teksten udenad på forhånd. Man er også velkommen til også at tage en sang med, men fokus bliver på tekstarbejde.

Kurset er åben for alle som har lyst til at arbejde med deres stemme, men arbejdet er dybt og intenst og kræver derfor koncentration og generøsitet.

Deltagerne kan pålægges hjemmearbejde.

Underviser: Ulrik Barfod

Ulrik Barfoder autoriseret underviser og medlem af Centre Artistique International Roy Hart. Han bor i Sydfrankrig, hvor han arbejder som skuespiller, sanger og lærer, og hans baggrund er fra Musikvidenskabelig Institut i Århus og en lang undervisningserfaring fra hele Europa. Han har samarbejdet med bl.a. Yoshi Oida, Martin Viard, Jonathan Hart-Makwaia, Ellen Hemphill, og i København har han givet workshops siden 1999. Det pædagogiske princip bygger på, at deltageren selv tager ansvar for udforskningen af sin egen stemme.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.