<< TILBAGE

Tidligere kursus 2011

Kostymesyposium 2011- New York

Foto: Hell on Earth. Constanza Macras - Dorky Park. © Thomas Aurin

Tag med Efteruddannelsen til den vibrerende by New York for at udforske hvad der rører sig af tendenser indenfor kostumets udvikling.

På programmet står besøg på: New York City Museum, Frick Art Museum, The Metropolitan Museum of Art, The Fashion Institute of Technology og The Martin Esquedo workshop. Derudover skal vi til et ”costume workroom” og backstage på et teater.
Vi skal se to Broadway shows og naturligvis ud på en masse shopping bl.a. i stofbutik-distriktet.

Underviser: Graham Cottenden er rejseguide

Graham Cottendenfra The Arts Institute i Bournemouth i England holder forelæsninger og workshops over hele verden. Han har arbejdet i over 25 år som freelancekostumemager inden for alle områder af scenekunsten. Hans speciale er herredragter fra 1500-tallet og frem, og han har en særlig interesse for skrædderhåndværket fra slutningen af det 18. århundrede.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.