<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Masterclass med Willem Dafoe

- I samarbejde med Københavns Teater

 

Willem Dafoe brød officielt igennem som filmskuespiller med Platoon, siden har han spillet med i utallige film lige fra David Lynchs Wild at Heart, Mississipi Burning, til den kommercielle Spiderman og senest Anti-Christ af vores ”egen” Lars von Trier. Willem Dafoe grundlagde i 1975 sammen med sin daværende partner den New Yorker baserede performance gruppe The Wooster Goup, hvor han sideløbende med sin filmkarriere frem til 2004 har medvirket i adskillige moderne produktioner. I efteråret 2009 spillede Willem Dafoe for fulde huse med i Richard Foremans anmelder roste forestilling Idiot Savant på the Public Theatre i New York. Hans næste film The Wild Bunch har premiere i starten af 2010.
Her i København vil han sammen med instruktør Moqi Simon Trolin arbejde med danske skuespillere. Der bliver udvalgt 10 skuespillere til masterclassen og der vil være mulighed for at være observatør.

Moqi Simon Trolin er en svensk sceneinstruktør og teaterdirektør der er bosat i Danmark. Han er uddannet på Statens Teaterskole i København 2001-2005. Debutforestillingen var Sandholm på Mungo Park i Allerød (manuskript Anna Bro), en forestilling som fik stor opmærksomhed i medierne, og efterfølgende modtog Kunstrådets særlige præmiering. Trolin har arbejdet som instruktør på teatre i både Danmark, Norge og Sverige. I 2007 blev han udnævnt som teaterdirektør for det nystartede teater Mungo Park Kolding.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK