<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Den vanskelige samtale

Dette kursus er specielt designet for dig, som ønsker at blive bedre til at kommunikere med personer, som er krævende på den ene eller den anden måde, fordi de måske er pressede, vrede, ambitiøse, usikre, stressede, følelsesladede - eller bare er krævende.
Kurset giver dig en række værktøjer til bedre håndtering af de vanskelige
kommunikationssituationer og indsigt i dine egne muligheder for at påvirke og blive mindre påvirket i situationen.
Vi veksler mellem cases, korte teoriindlæg, diskussion og små øvelser. Kurset er meget deltagerinvolverende og fokuserer på praktisk anvendelse.
Kurset vil i høj grad tage afsæt i deltagernes egne situationer, så når du søger kurset, vil du få tilsendt et skema, hvori du helt kort beskriver de vanskelige situationer, som har særlig relevans for dig.
Til næste år afholder vi en opfølgningsdag, hvor vi ser på holdets erfaringer med brug af værktøjerne og giver yderligere feed-back og vejledning.

UNDERVISER: Henrik Lemming

Henrik Lemming er uddannet ingeniør og HD i organisation. Henrik Lemming har i hele sin karriere – siden 1996 - arbejdet som leder med resultatansvar i flere brancher i industrien og siden 1986 samtidig som konsulent og underviser beskæftiget med ledelse, udvikling, karriereudvikling, markedsføring og gennemførelse af uddannelsesprogrammer, hovedsageligt på ledelsesniveau. I midten af 90-erne blev Henrik inviteret til også at lave kurser for den kunstneriske og kulturelle sektor, et samarbejde som siden har grebet om sig til stor gensidig fornøjelse. Han arbejder nu i en bred vifte af brancher - mest med lederudvikling, stresshåndtering, konflikthåndtering, forhandlingsteknik, kommunikation for specialister samt start og udvikling af virksomheder.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK