<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Samtaler om scenekunst - Viebrock

– teatret som erkendelsesrum

I foråret 2010 byder vi med stor glæde velkommen til tre markante og toneangivende scenekunstnere, som kaster deres kvalificerede blikke på blandt andet scenekunsten i vores samtid og teatrets rolle, muligheder og berettigelse.
Oplev og deltag i en dynamisk og debatskabende arrangementsrække, hvor du møder verdenskendte scenekunstnerne på tæt hold og får del i deres erfaringer, passioner og refleksioner i forhold til teatret som kunstart i vores tid.

14. Februar: Den amerikanske film- og teaterskuespiller Willem Dafoe
21. marts: Den amerikanske instruktør Richard Foreman
2. maj: Den tyske scenograf og instruktør Anna Viebrock

Samtalepartnere: Anna Viebrock og Ralf Richardt Strøbech

Anna Viebrock er en af de mest interessante og toneangivende instruktør-scenografer i nyere tid også kendt for sit samarbejde med den schweiziske instruktør Christoph Marthaler.

Ralf Richardt Strøbech er uddannet på det Kongelige Danske Kunstakademi – Kunstakademiets Arkitektskole, samt i musik og filmvidenskab på Københavns Universitet.
Ud fra disse platforme, arbejder han på at undersøge de kulturelle mekanismer i sine omgivelser og på at udtrykke dem i feltet mellem arkitektur, musik og billede.
Som arkitekt, instruktør og scenograf arbejder han med at udvikle koncepter til forestillinger, udstillinger og arkitektoniske projekter, samt give forelæsninger og workshops.

SAMTALER OM SCENEKUNST er arrangeret af alle uddannelserne på Statens Teaterskole.

Tak til BG Fonden, Den Danske Filmskole og Kunstakademiets Arkitektskole for støtte.<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.