<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Teknikertræf

Den 5. - 8. maj 2010 afholder Teknisk Landsforbund og Statens Teaterskole – Efteruddannelsen for første gang en aktivitetsuge for teaterteknikerne. Det bliver en blanding af kurser, foredrag, kulturelle indslag og afsluttes med landsmøde om lørdagen, hvor repræsentanter til branchens landsudvalg vælges. Det er en helt ny måde at samle teaterteknikerne på og der bliver rig mulighed for at netværke med kollegerne fra hele landet.

Du bestemmer selv, hvor mange og hvilke aktiviteter du vil deltage i.
Der er følgende kurser at vælge imellem: Riggerkursus, Draperingskursus, Stresshåndtering, PC Stage, Smykkekursus, Brug din krop rigtigt og Uddannelse for tillidsrepræsentanter.

Aktiviteten afholdes på SAS Radisson Blue Hotel H. C. Andersen i Odense.

Aktiviteterne gennemføres kun, hvis der er tilslutning nok. Derfor er det vigtigt, at du tilmelder hurtigt og senest den 1. marts 2010.

Der sendes invitationer ud til den enkelte med en tilmeldingsblanket ultimo januar

Har du spørgsmål, så kontakt Annika Madsen i Teknisk Landsforbund på ama@tl.dk eller telefon 33 43 66 53.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.