<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

BODY & EMOTION

En workshop for skuespillere og dansere

Arbejdet vil være baseret på Meyerhold og Chekhovs teorier, og deltagerne kommer især til at beskæftige sig med, hvordan man skaber en stærk forbindelse mellem billeder, bevægelser, følelser og tekst. Tanken er, at man opnår de optimale resultater, når der er balance mellem netop disse fire kardinalpunkter. For når man arbejder bevidst med forholdet mellem dem, bliver kunstneren i stand til at kommunikere på forskellige planer – på samme tid. Eller med andre ord: En scenisk bevægelse får kun et kraftfuldt udtryk, hvis den bliver koblet sammen med et billede og en følelse.

I workshoppens første del skal deltagerne beskæftige sig med, hvordan man blander de forskellige teknikker, der findes i henholdsvis skuespillet og dansen med henblik på at skabe et decideret fælles sprog.

I workshoppens anden fase begynder deltagerne at skabe små individuelle og parvise kompositioner baseret på diverse tekstfragmenter.

UNDERVISERE: CHARLOTTE MUNKSØ OG ROBERTO ROMEI

Charlotte Munksø er lærer på Statens Teaterskole, hvor hun bl.a. underviser skuespillere i fysiodramatik samt instruktører og scenografer i "komposition i rum". Med baggrund i den moderne dans – dels som danser dels som koreograf – arbejder Charlotte primært med koreografiske opgaver i forbindelse med teaterforestillinger, senest på Det kongelige Teater og Ålborg Teater.

Roberto Romei er skuespiller og instruktør. Han underviser i Physical Training, Acting og Actor's Direction på Accademia Nazionale d’Arte Drammatica “S. D’Amico” i Rom, på Filmskolen i Rom og på Institut del Teatre i Barcelona. Han arbejder som instruktør hos forskellige teaterkompagnier i både Italien og Spanien.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK