<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Tilvirkning af smykker

At fremstille smykker til teatret kræver viden om metal og patinering. Hvilke materialer er for eksempel egnede? Dette kursus indeholder en præsentation af Lotta-Maja Øhman og hendes arbejde på Dramaten. Derudover er kurset meget praktisk orienteret og vil give kursusdeltagere den fornødne viden for at udforme smykker til teatret.
Bl.a. sammenføjelse af metaller, pladearbejde, at klippe i metal, forskellige metoder til at patinere og rengøre metallet, banke ujævnheder ud, forskellige teknikker til at bearbejde metal, forskellige teknikker til at bearbejde kæder og tips til samarbejdet med grossister. Kurset indeholder et besøg på værksted eller en smykke udstilling.

UNDERVISER: Lotta-Maja Øhman

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.