<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Interaktiv træning, modul 3

På kurset arbejder vi videre med mere avancerede måder at interagere med deltagere i interaktiv træning.
Der vil blive arbejdet med procesforståelse og skuespillerens muligheder for at forme processen sammen med konsulenten og deltagerne. Kurset åbner for muligheder for selv at arbejde med af facilitere træning.

Dagen arrangeres i samarbejde med Act Inc., der arbejder med formidling og udvikling at området interaktiv træning.

Deltagelse i kurset kræver, at man har deltaget i modul 1 og 2. Der er dog mulighed for deltagelse af skuespillere, der i forvejen har stor erfaring på området, hvis der er plads og efter en samtale med underviser.

UNDERVISER: Per Lykke Hansen og Michael Marcher

Per Lykke Hansen, fra 2003 ansat i Dacapo Teatret som skuespiller, dramatiker og instruktør. Er i dag mellemleder med ansvar for skuespil og rekruttering.
Skuespiller fra Elevskolen ved Århus Teater. Ansættelser ved Århus Teater, Det Danske Teater, Odense Teater, o.a.

Michael Marcher har de sidste 12 år arbejdet professionelt med forumteater, heraf 8 år på Dacapo Teatret i Odense, hvor han har været ansat som skuespiller og proceskonsulent. Desuden har han stor undervisningserfaring, bl.a. fra teaterlærerstillinger på Herning Højskole, Lærerskolen i Ollerup og Langelands Efterskole. Har i 2009 været tilknyttet Efteruddannelsen på STS.
Michael er uddannet dramaturg fra Århus Universitet, og han er MA i Drama-in-education fra UCE i Birmingham.<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.