<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Forum for avancerede

 - Gør en forskel for erhvervslivet

Målgruppen for dette kursus er skuespillere, der ønsker at videreudvikle den erfaring, de har som forumteater-spillere i erhvervslivet. Det forudsættes derfor, at deltagerne har en grundlæggende forståelse af forumteater, både teoretisk og praktisk, og at man er villig til aktivt at inddrage sine erfaringer i kursets læringsprocesser. Fokuspunkterne for kurset er:
• Improviserede forumspil (playback) og opspil til forumprocesser.
• Skuespillerens arbejde under selve forumprocessen, bl.a. videreudvikling af begreberne ’modstand’, ’metaxis’ og ’procesledelse’.
• Repetition og videreudvikling af forskellige forumteknikker, bl.a. 'Indspil', 'Tanker', 'Interview', 'Dilemma' og ’Happy end’.
• Samarbejdet mellem skuespiller og joker.
• En introduktion til at skuespilleren både er joker og spiller i samme forumproces.
Undervisningsformen vil være en blanding af oplæg, øvelser, refleksion, personlig feedback og idé-udvikling, og undervejs integreres diverse energizers i form af sange og lege, så vi i fællesskab kan holde dampen oppe.
Forud for kurset vil Michael kontakte den enkelte deltager telefonisk for at få et indtryk af, hvilke ressourcer holdet rummer, og hvilke hovedinteresser den enkelte har.
Max. 9 deltagere. 

UNDERVISER: Michael Marcher

Michael Marcher f. 1963 har de sidste 12 år arbejdet professionelt med forumteater, heraf 8 år på Dacapo Teatret i Odense, hvor han har været ansat som skuespiller og proceskonsulent. Desuden har han stor undervisningserfaring, bl.a. fra teaterlærerstillinger på Herning Højskole, Lærerskolen i Ollerup og Langelands Efterskole. Har i 2009 været tilknyttet Efteruddannelsen på STS.
Michael er uddannet dramaturg fra Århus Universitet, og han er MA i Drama-in-education fra UCE i Birmingham.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK