<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Metoden for handlende analyse

Et kursus for professionelle dramaturger og instruktører der ønsker at fordybe sig i de grundlæggende principper for Georgij Tovstonogovs videreførelse af Stanislavskijs forskning omkring instruktørens arbejde med en forestilling: ”metoden for handlende analyse”. Kurset giver:

• Teoretisk indføring i metodens terminologi
• Helhetsanalyse av et klassisk helaftens skuespill
• Hendelses/handlingsanalyse av utdrag fra samme skuespill

Deltagerne vil få den udvalgte tekst tilsendt 3 uger før kursusstart med forberedende spørsmål fra kursleder.

UNDERVISER: LARS ERIK HOLTER

Kursleder Lars Erik Holter er uddannet skuespiller og sceneinstruktør fra henholdsvis Statens Teaterhøgskole i Oslo og Fakultetet for scenekunst ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hans hovedpædagog ved sceneinstruktørstudiet var Irina Malatsjevskaja, som var Tostonogovs elev, og har videreudviklet metoden yderligere.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.