<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Danseren som entreprenør

- efteruddannelse i administration, ledelse, kommunikation og dansens placering i det danske kulturlandskab.


Skolen for Moderne Dans tilbyder i samarbejde med Statens Teaterskole - Efteruddannelsen et kursus for dig, der gerne vil være iværksætter af egne eller andres projekter.

Danseren som Entreprenør er et 60 timers efteruddannelseskursus, der giver dig kompetencer og færdigheder inden for administration og ledelse. Du får desuden en introduktion til dansens placering i det danske kulturlandskab.


 »Entreprenøren søger altid forandringen, reagerer på den og udnytter den som en mulighed.«  

Druckner, 1985 fra rapporten Mapping Dance af Susanne Burns


INDHOLD

Administration
- budgethåndtering, udarbejdelse af ansøgninger, fundraising, networking, 
 Ved Hanne Sveistrup, projektkontoret ved Dansens Hus 

Kommunikation og ledelse 
- det personlige lederskab, strategier for synliggørelse, kommunikation, samarbejde, konflikthåndtering og best practise 
 Ved Lars Gandsø, konsulentfirmaet Gandsø


Dansen i kulturlandskabet
- den offentligt finansierede kultursektor, det kulturpolitiske landskab, den nordiske P-model som redskab til at realisere projekter 
 Ved Niels Righolt, kommunikationsbureauet Cultures


UNDERVISER: 
Niels Righolt
er uddannet ved Københavns Universitet i Litteraturvidenskab, moderne kulturhistorie og -formidling & spansk. I 2000 afsluttede han en ledelsesuddannelse og har gennem tiden gennemført et væld af kurser bl.a. i Cultural Administration. Niels Righolt er medstifter af tidsskriftet og kommunikationsbureauet Cultures, og han har arbejdet som Freelance konsulent (Righolt Communication) med speciale i kulturudvikling, -strategier og kreativ ledelse siden 2007. 2001 - 2007 var Niels Righolt Kulturhuschef / Director for Dunkers Kulturhus, Helsingborg og 1997 - 2001 Fuldmægtig, Kulturkonsulent og curator for Møstings Hus og Byggeriets Hus.
Siden maj 2009 har Niels Righolt siddet i bestyrelsen for Dansescenen, København. 

Optagelse
Kurset retter sig mod professionelle dansere, undervisere og koreografer - og specielt til dem, der gerne vil være iværksættere inden for dansens forskellige området og egne projekter. 

Sted
Kurset foregår på Skolen for Moderne Dans klokken 13.00 - 16.00 mandag til fredag. Første del af kurset er i uge 43 og 44, mens anden del afholdes i uge 49 og 50. Der vil være forberedelse i den mellemliggende periode.

Skolen for Moderne Dans
Philip de Langes Allé 3
1435 København K
tlf. 32 83 61 70
www.teaterskolen.dk
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.