<< TILBAGE

Tidligere kursus 2010

Interaktiv træning. Modul II

I samarbejde Act Inc. der er et datterfirma til Dacapo Teatret.

Kursus i en – til – en træning for skuespillere modul II

Kurset henvender sig til skuespillere med erfaring og interesse for at arbejde videre med medarbejderudvikling og kommunikationstræning i virksomheder. Det er en forudsætning for deltagelse på dette kursus, at man har gennemført modul I.
På modulet vil der blive arbejdet videre med den erfaring og forståelsen for området, som er opnået på modul I.
Vi vil arbejde med stille personlige læremål for deltageren i træningen, med at opbygge en case sammen med deltager og konsulent. Vi vil arbejde på ledelsesniveau med forståelse for de dilemmaer og udfordringer, der er specielle for ledere. Så vil vi arbejde med assessment, altså det at bruge skuespillerens kompetencer til at vurdere og teste specifikke egenskaber hos deltageren.
Under hele kurset, der løber over tre dage, vil vi arbejde videre med feedback, organisationsforståelse, improvisation og karakterarbejde.
Underviserne på kurset vil være skuespillere med en mangeårig erfaring indenfor arbejdet med kunst og erhverv.

Se videre på www.actinc.dk og www.dacapoteatret.dk  

Kort beskrivelse af modul III
Til efteråret vil der forhåbentligt kunne udbydes yderligere et modul i en–til-en kommunikationstræning. Dvs. et Modul III. Programmet er ikke lagt endeligt fast på nuværende tidspunkt, men vil vende sig mod træning på ledelsesniveau, procesforståelse og procesledelse. Yderligere informationer om kurset kan findes her på siden, så snart de foreligger.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.