<< TILBAGE

Tidligere kursus 2006

KROPPEN SOM MUSIKALSK INSTRUMENT

- i samarbejde med Teaterhögskolan

Stemmetræningen med Cecilia Berefelt skal stimulere deltagerne til at bruge deres krop som et musikalsk instrument og via praktisk arbejde bevidstgøre en kropslig læsning af teksterne. Med afsæt i en passage fra Aischylos' tragedie Orestien handler denne workshop om at bruge sin egen stemme til at forme et stærkt udtryk. For skuespillerne går det ud på at bruge kroppens resonatorer for at finde ind til den specifikke rolles sjæl og dynamik. Stemmebevidsthed som teaterfænomen stammer fra de græske tragedier og komedier, hvor stemmen anskuedes som en indgang til skuespillerens sjæletilstand. For at opøve stemmebevidstheden optimalt, er det vigtigt at kunne en del åndedrætsteknik: Det gælder om at åbne kroppen og tømme den for alt det, der ikke har med rollen at gøre for at kunne fuldende forvandlingen fra ord/manuskript til skuespil.

UNDERVISER: CECILIA BEREFELT

Inspireret af stemmepædagogen Mirka Yemendzakis har Cecilia Berefelt udviklet sin egen metode, der fordrer en kropslig læsning af teksten. Hun underviser på Teaterhögskolan i Stockholm og har arbejdet med kendte regissører som fx Fred Hjelm, Peter Oskarsson og Pia Forsgren på teatre som Dramaten og Stadsteatern.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.