<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Storyboard-din id

Kurset vil give dig et indblik i det fantastiske redskab, et storyboard er, og hvordan det kan bringe din idé til live. En hvilken som helst idé eller fortælling kan visualiseres vha. storyboard-teknikken. Vi vil undersøge forskellige pre-visualuseringsværktøjer og se på, hvad et moodboard – en floorplan – et concept artwork – et storyboard– og hvad animatic er? Storyboard er et godt allround værktøj, der kan binde hele produktionen sammen. Du vil på kurset få mulighed for at storyboarde din egen idé.

Underviser
Lars Munck har bl.a. storyboardet “Dear Wendy”, “Unge Andersen”, “De unge år –Erik Nietzche” og “Gaven”, mens de sidste år også har budt på opgaver i Hollywood.

Kursuskoordinator
Filminstruktør Jacqueline Landau.  

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.