<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Din udenlandske karriere

Det er muligt med dine kompetencer at få arbejde i udlandet. Et par danske skue­spillere, Thomas Raft og Mads Koudal, der begge har landet jobs i udlandet med basis i Danmark, vil hjælpe dig til at gennemskue, hvordan du kan gøre det samme. 
Kurset vil blandt andet handle om, hvordan du finder igennem den jungle, det kan være at forsøge at etablere sig i udlandet, selvom man har base i Danmark.
Kurset indeholder nyttige informationer om, hvordan du finder agenter, hvordan du præsenterer dig selv og ikke mindst på, hvor du finder ressourcerne i andre lande - Hvem du skal henvende dig til og hvordan?
Hvordan ser du på auditions på nettet, lønnede som ulønnede jobs. I den forbindelse kommer vi også ind på motivation.
Kurset er en workshop, hvor vi vil give os tid til sammen at lave et præsentationsmateriale, der kan markedsføre dit talent i udlandet.

Underviser
Skuespiller Thomas Raft, som fordeler sit arbejde mellem fx. DR produktioner og engelske jobs (bl. a. “Beautiful People” 35mm/HD Leeds - Supporting role og “Necklace” 16mm (Nominated for a film Arte Avard Slovakia).

Kursuskoordinator
Filminstruktør Dan Hoffmann

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.