<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

En rejse i lys

Statens Teaterskole - Efteruddannelsen og Københavns Teater er glade for at give danske teaterfolk mulighed for at møde denne levende legende indenfor lysdesign. MAX KELLER har i mere end 30 år arbejdet som lysdesigner ved Kammerspielen i München og har været gæsteprofessor ved flere universiteter primært i München og Salzburg. Hans værk "Tema i Lysdesign" betragtes som standardlitteratur og er oversat til flere sprog.

I forlængelse af foredraget er der en 2 dages workshop, hvor målgruppen er: Lysdesignere, belysningsmestre, lysteknikere der arbejder kunstnerisk med lys og scenografer.

EN REJSE IND I LYSET
Foredrag med efterfølgende diskussion af og med lysdesigner Max Keller.

Foredraget er åbent for alle med interesse for lys; instruktører, koreografer, scenografer m. f.

Foredraget foregår på tysk og bliver oversat af lysdesigner Anja Myung Hansen

Foredraget er arrangeret for Københavns Teater og finder sted på folketeatret.dk der venligst stiller lokaler til rådighed.Underviser Max Keller se: www.maxkeller.org

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.