<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Dans - Form - Film

- værktøjer til koreografens kreative proces

Koreografen får en hel masse nye muligheder ved at tage de værktøjer, man bruger i produktionen af et filmmanuskript og føre dem direkte over på den koreografiske proces. Alle deltagende koreografer skal have en idé til en koreografi - konkret eller mere abstrakt med på kurset. Koreografen skal være indstillet på at præsentere sin ide for de andre deltager og gennemgå en diskussions- og analyse proces. Koreografen må selv skaffe dansere, hvis det ikke er en solo eller nogen af de andre koreografer kan bruges.

I løbet af kurset får koreograferne mulighed for at arbejde med flere konkrete værktøjer, der er med til at øge forståelsen og lette arbejdet i fremtiden. Ud over at arbejde med at udvendiggøre det indvendige vil deltagerne bl.a. blive introduceret for spørgsmål omkring:

- Billedsprog
- Tension
- Enhed
- Dramatisk struktur og form
- Plot
- Karakter udvikling

Forløbet inkluderer også filmforevisninger og analyser for at give koreografen et bedre indblik i, hvordan de ovenstående punkter bliver brugt i em manuskriptforfatters arbejde. Målet er ganske enkelt at tilføre nye og effektive værktøjer til koreografens kreative proces.

Forløbet afsluttes med en visning.

Koreografer, der deltog i kurset 2005 er også velkomne.

 

Underviser:

Rhea Leman dramatiker – TV og teater. Underviser i Frank Daniel’s metode indenfor teater og film. Formand for Scenekunstudvalget og medlem af Kunstrådet (2003-07).

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK