<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Dans - Form - Film

- værktøjer til koreografens kreative proces

Koreografen får en hel masse nye muligheder ved at tage de værktøjer, man bruger i produktionen af et filmmanuskript og føre dem direkte over på den koreografiske proces. Alle deltagende koreografer skal have en idé til en koreografi - konkret eller mere abstrakt med på kurset. Koreografen skal være indstillet på at præsentere sin ide for de andre deltager og gennemgå en diskussions- og analyse proces. Koreografen må selv skaffe dansere, hvis det ikke er en solo eller nogen af de andre koreografer kan bruges.

I løbet af kurset får koreograferne mulighed for at arbejde med flere konkrete værktøjer, der er med til at øge forståelsen og lette arbejdet i fremtiden. Ud over at arbejde med at udvendiggøre det indvendige vil deltagerne bl.a. blive introduceret for spørgsmål omkring:

- Billedsprog
- Tension
- Enhed
- Dramatisk struktur og form
- Plot
- Karakter udvikling

Forløbet inkluderer også filmforevisninger og analyser for at give koreografen et bedre indblik i, hvordan de ovenstående punkter bliver brugt i em manuskriptforfatters arbejde. Målet er ganske enkelt at tilføre nye og effektive værktøjer til koreografens kreative proces.

Forløbet afsluttes med en visning.

Koreografer, der deltog i kurset 2005 er også velkomne.

 

Underviser:

Rhea Leman dramatiker – TV og teater. Underviser i Frank Daniel’s metode indenfor teater og film. Formand for Scenekunstudvalget og medlem af Kunstrådet (2003-07).

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.