<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Roy Hart - opfølgning


Dette kursus henvender sig fortrinsvis til folk, som har kendskab til The Roy Hart Theatre arbejdsform, og som har deltaget på tidligere kurser med Ulrik Barfod eller deltaget på Efteruddannelsens ture til Roy Harts center i Frankrig.
Med de erfaringer, som folk har gjort sig fra de tidligere kurser, kan vi gå direkte videre med og dybere ind i stemmen. 
Deltagerne vil fra første dag kunne møde udfordringen i stemmens mangfoldighed og i en sikker og tillidsfuld atmosfære leve med vores egen ubegrænsede stemme.
Kurset bliver intenst og koncentreret og kræver generøsitet.
 
Program
10:00 - 11:15 Fysisk opvarmning
11:15 - 13:00 Atelier
13:00 - 14:00 Frokost
14:00 - 14:30 Opvarmning
14:30 - 16:30 Individuelt arbejde
16:30 - 17:00 Afrunding
 
Alle tider er cirka tider og vil med ret stor sandsynlighed blive omstruktureret. Men perioden fra 10:00 - 17:00 overholdes.

UNDERVISER: ULRIK BARFOD
Ulrik Barfod er autoriseret underviser og medlem af Centre Artistique International Roy Hart. Han bor i Sydfrankrig, hvor han arbejder som skuespiller, sanger og lærer, og hans baggrund er fra Musikvidenskabelig Institut i Århus og en lang undervisningserfaring fra hele Europa. Han har samarbejdet med bl.a. Yoshi Oida, Martin Viard, Jonathan Hart-Makwaia, Ellen Hemphill, og i København har han givet workshops siden 1999. Det pædagogiske princip bygger på, at deltageren selv tager ansvar for udforskningen af sin egen stemme.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE - al kursustilmelding foregår gennem den nye side https://ddsks.dk/da/kurser Vær obs på at du er nødt til at oprette dig som ny bruger inden du kan tilmelde dig på et kursus https://ddsks.dk/da/evu/register

Actor's Master Class med Kirk Baltz

Vi starter det nye år med en master class med Kirk Baltz.

Den amerikanske skuespiller og underviser guider deltagerne mod stærke, definitive valg og levende præstationer.

29. januar - 3. februar 2017 i Odsherred.
Læs mere

Complete Vocal Technique Workshop d. 7.-10. marts

Sangteknikken 'Complete Vocal Technique'  benyttes med succes af scenekunstnere på verdensplan. Teknikken er funderet i videnskabelige undersøgelser. Workshoppen fra d.7.-10. marts giver sangere, dansere og skuespillere mulighed for en indgående introduktion til Complete Vocal Techniques forskellige tekniske værktøjer, som umiddelbart herefter kan anvendes.

For mere information og tilmelding klik her.