<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Film - basic

10 dage foran kameraet giver arbejdsmetoder, hjælpemidler og tips til, hvordan man forbereder sig som skuespiller til en film- eller tv-rolle. Og med kameraet som en integreret del af forløbet lærer deltagerne at vurdere deres egne præstationer, for bedre at kunne omsætte instruktørens anvisninger. Kvaliteten af skuespillerens arbejde bliver derved mere uafhængigt af instruktør og produktion. Deltagerne
arbejder med filmskuespil vs. teaterskuespil, kreativ frihed trods tekniske begrænsninger, øvelse i kamerateknik, close-ups, castings, rolleudvalg og spørgsmål omkring showreels, manuskriptanalyse og simulerede optagelsessituationer. De scener, der bliver optaget i løbet af dagen, vises og vurderes i fællesskab. Forløbet holder fokus på følgende punkter:

• Oversættelse af instruktørens anvisninger til spilbare mål
• På settet: Hvordan tackler man stress og koncentrationsmangel?
• Layerings: Hvordan bliver en rolle nuanceret og fordybet?
• Kameraets blik og tempo
• Kendskab til filmteknikkernes arbejde: kamera, lyd, lys, script etc.

Kurset er et samarbejde med Dansk Skuespillerforbund

UNDERVISER: LENE BEYER
Lene Beyer har siden 1999 organiseret seminarer i filmskuespil og filminstruktion. Hun leder ugentlige træningsgrupper i sit studio i München og arbejder desuden som personlig coach for skuespillere og instruktører omkring film- og fjernsynsproduktioner i både ind- og udland.

UNDERVISER: LOUISE FRIEDBERG 
Louise Friedberg er dddannet instruktør fra Filmskolen og har bl.a lavet at par af afsnittene til serien "Sommer" sidste år.

<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK