<< TILBAGE

Tidligere kursus 2009

Kostume symposium

Tag med Efteruddannelsen på en inspirationsrejse til Bournemouth, hvor fokus er på dragter fra 1500 – 1900 tallet.

Turen henvender sig til scenografer, kostumiere, skræddere o.a. interesserede.

Der vil være guidede besøg til historiske huse, museer, foredrag, en praktisk demonstration i tilskæring, en teaterforestilling, tid til shopping og meget mere. Turen starter i Heathrow, hvor deltagerne bliver samlet op af en bus, der kører os ned til Bournemouth. Vel ankomne bliver vi indlogeret på Springfield Hotel, Wareham, Dorset hvor vi skal overnatte, spise morgenmad og aftensmad, fra søndag til fredag. Hotellet har en indendørs swimmingpool og fitnessfaciliteter.

Graham Cottenden bliver vores rejseleder, og han vil være med os hele ugen for at samle op på det, vi oplever undervejs. Fredag morgen kører bussen til London, hvor vi skal besøge Angels og forhåbentligt få lidt tid til byvandring. Som finale på besøget skal vi se en forestilling på the Globe. Vi overnatter på et hotel i London, og lørdag morgen er det op til den enkelte, om man vil blive i London for egen regning eller tage hjem.

Detaljeret program

Guidede besøg:

Costume Museum, Assembly Rooms, Fashion Research Center og No1 the Cresent i Bath www.fashionmuseum.co.uk

Montacute House i Yeovil og Kingston Lacy i Wimborne, Dorset, www.nationaltrust.org.uk  

Blandford Costume Museum www.blandfordhouse.co.uk  

Foredrag:

Graham Cottenden fortæller om herredragter fra det 19. århundrede og Elizabethanske kjoler.

Naomi Isaacs fortæller om damedragter fra det 19. århundrede og demonstrerer en tilskæring.

Den sidste dag går turen til London, til Angels - et af verdens største kostumehuse www.angels.uk.com

Ugen afsluttes med en teaterforestilling på The London Globe www.shakespeares-globe.org  

Pris: DDK 6.500,- ved 40 deltagere (eksl. flybillet)
Prisen dækker transport fra Heathrow og retur til London, overnatning i dobbeltværelse med eget bad (enkeltværelse kan bestilles mod ekstra betaling), morgenmad og 5 aftensmåltider, foredrag, museumsbesøg og en forestilling.
Antal deltagere: 30-45
Sprog: Engelsk

UNDERVISERE:

Graham Cottenden Senior Lecturer fra The Arts Institute i Bournmouth holder forelæsninger og workshops over hele verden. Han har arbejdet over 25 år som freelancekostumemager inden for alle områder af scenekunsten. Hans speciale er herredragter fra 1500-tallet og frem, og han har en særlig interesse for skrædderhåndværket fra slutningen af det 18. århundrede.

Naomi Isaacs har i de sidste 18 år arbejdet i London som freelance costume designer og forinden det på Cosprop, et af London's førende kostumehuse. Naomi har også arbejdet for the Royal Shakespeare Theatre og Glyndebourne Opera. Senest har Naomi arbejdet på Wicked og The Sound of Music for London's West End. Hun har specialiseret sig i damekostymer og har undervist 19th century tilskæring på flere colleges og teatre i England og Europa.<< TILBAGE

TILMELDING

VI HAR FÅET NY HJEMMESIDE 

se venligst WWW.DDSKS.DK